KOTA RADJA TUBBERGEN

KOTA RADJA TUBBERGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 207 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kota Radja Tubbergen. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 10:49 Te laat
5 jun 2022 om 21:18 Wij vonden het allemaal wat flauw van smaak en een aantal dingen waren erg vettig.
6 mei 2022 om 7:27 Altijd heerlijk! De porties zijn goed, het eten is lekker. Vooral de babi ketjap vonden we heerlijk. De mini loempia’s zagen wat bleek.
17 apr 2022 om 8:50 We hebben het wel is beter gehad
8 apr 2022 om 21:30 Bezorging was mooi op tijd. Vegetarische foe yong hai was niet zo smaakvol, te dun en had meer groente in mogen zitten. Portie's waren wel groot.
4 apr 2022 om 21:34 10 min te vroeg, super warm en natuurlijk weer heerlijk
26 mrt 2022 om 8:43 Het was verschrikkelijk eten niet gaar en als je belt zeggen ze volgende keer beter Nou er komt geen volgende keer
13 mrt 2022 om 23:27 Het is blijkbaar logisch dat wanneer je een vegetarisch menu besteld, er wel vlees door de bami zit. Kwam geen excuses uit. Ik vond de foe yong hai wat smakeloos in vergelijking met dat wat ik bij andere restaurants heb gegeten.
12 mrt 2022 om 20:07 De 'oude' Kota Radja vonden we heerlijk, deze niet. Weinig smaak.....de babi roedjak is gewoonweg het vlees van babi pangang maar dan met satesaus. Erg teleurstellend! Super jammer dat het is veranderd.
2 mrt 2022 om 8:39 Perfect op tijd, alles was goed verpakt en warm. we hebben wederom heerlijk genoten vna het eten! zeker een aanrader om hier te bestellen.
6 feb 2022 om 20:40 Prima in orde
5 feb 2022 om 15:10 Eten prima. Grote porties. Netjes op tijd bezorgd ondanks afgelegen locatie